SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan badmintonvereniging Bavio, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw Bavio ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Koop bij webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia en een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Bavio. En nogmaals, het kost je niets extra! Bavio heeft ook geen inzicht in wat er precies gekocht wordt.

Wil je Bavio ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Bavio. Voor jou een kleine moeite en voor Bavio directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Bavio een warm hart toedragen. Het pop-up scherm is optioneel in te vullen maar kan ook worden weggeklikt met het kruisje rechtsboven.

Disclaimer: de lijst van webwinkels worden niet beheerd door badmintonvereniging Bavio, hierdoor worden webwinkels van alle categorieƫn getoond.

sponsorkliks nl white horizontal 1
Klik op het bovenstaande afbeelding om naar de overzicht van winkels te gaan.