Meld je nu aan voor de interne competitie 2023

De deelname is voor iedereen gratis. Na jaren van gebrek aan animo en Corona willen we ook de Interne competitie weer nieuw leven in blazen. Wat houd dit ook alweer in? De interne competitie vind plaats in april en mei op de woensdagavond. De eerste speelavond is dus woensdag 5 april. Iedereen die zich opgeeft wordt door de activiteitencommissie ingedeeld in teams van 4 personen. De teamsamenstelling wordt bepaald o.b.v. van sterkte, een beginnende speler, 2 typische middenmoters en een sterke competitiespeler bijvoorbeeld. Zo hopen we de teams allemaal ongeveer even sterk te maken. Je speelt op de speelavond een enkelpartij en twee dubbelpartijen.

De inschrijving eindigt voor jullie op dinsdag 28 februari en kan op de speelavonden door je naam te geven op het daarvoor beschikbare inschrijfformulier bij de shuffelaar. En we roepen iedereen op om mee te doen, dit is echt één van de meest laagdrempelige manieren om als speler zonder competitie ervaring ook eens te proeven aan competitie en te kijken of dat mogelijk wat voor je is!! 

Heb je op de speelavond nog tijd en energie over om daarna nog los mee te draaien met de rest dan is dat uiteraard geen enkel probleem.