Bavio laat weinig punten liggen tijdens eerste thuiswedstrijd van het seizoen

Single van Dorian

Op zondag 2 oktober speelden de teams van Bavio hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het aanwezige publiek heeft hierbij kunnen genieten van bloedstollende partijen van ons mixteam.

Bavio 1 had aan Polisport 1 een zware dobber: De herendubbel werd helaas in 2 sets verloren, maar dat was pas het begin. De dames wisten iets meer weerstand te bieden en wisten er een derde set uit te slepen, die helaas werd verloren. Thijn moest in zijn single met een tweesetter zijn meerdere erkennen in de tegenstander. Richard, Ravenna en Esmee lukte het daarna - weliswaar allemaal met driesetters - wel om van de tegenstander te winnen. Voor de eerste mixpartij daarna waren ook drie sets nodig met twee sets die tot 23-21 moesten worden uitgespeeld. De tweede mix werd helaas in 2 sets verloren. Voor Bavio 1 was dit de eerste wedstrijd die in gelijkspel eindigde na de vorige 2 die helaas werden verloren. Bavio 1 staat nu gedeeld laatste met Hoornse BV 6. 

Bavio M1 kreeg DIemen M1 op bezoek. Voor de meeste partijen waren slechts 2 sets nodig en kon het aantal tegenpunten binnen de perken worden gehouden. Alleen Tycho had 3 sets nodig om zijn single te winnen. Met een score van 8-0 erbij staat Bavio M1 nu met 24 punten op de eerste plaats in hun poule, gevolgd door Hoornse BV met 20.

Bavio M2 had Ouderkerk M1 als tegenstander. Met alleen maar tweesetters werden alle partijen gespeeld en gewonnen, op de enkel van Stijn na, al scheelde het in de eerste set niet veel (21-23). Met een score van 7-1 erbij staat Bavio M2 nu ook eerste in hun poule met 20 punten op 4 punten afstand gevolgd door Dronten M1.

Bavio M3 had HHW '69 M1 op bezoek. Het was de tweede wedstrijd van het seizoen van dit team en ook de vuurdoop voor Hans, die zijn eerste wedstrijd in de competitie speelde voor Bavio. Ook Bavio M3 wist al zijn partijen in 2 sets af te werken met relatief weinig tegenpunten. In de single van Hans lukte het Hans in de tweede set helaas net niet om de score van de tegenstander op 0 te houden. In de voorlaatste service wist de tegenstander met een relatief korte bal Hans op het verkeerde been te zetten. Ook M3 hield de volle 8 punten in Purmerend en staat nu op de 3e plaats met evenveel punten als GBA Badminton M1, die net iets minder punten tegen heeft.