Locaties & baanindeling

Wanneer kan er gespeeld worden?

  • Jeugd vanaf 7 jaar. Op maandagavond van 18:00 uur tot 20:00 uur speelt, onder begeleiding, de beginnende jeugd vanaf 7 jaar en de junior competitiespelers. De laatste groep krijgt training.
  • Jeugd vanaf +/- 11 jaar. De woensdagavond van 18:00 uur tot 20:00 uur speelt, onder begeleiding, de jeugd vanaf ca. 11 jaar en de junior competitiespelers is. De laatste groep krijgen training.
  • Volwassen recreanten. De volwassen recreanten spelen op maandag- en/of woensdagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur. Er kan training gevolgd worden.
  • Volwassenen competitiespelers. De senioren competitiespelers spelen op maandag- en/of woensdagavond en trainen op woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur.
  • Volwassen leden kunnen zowel op maandag- als op woensdagavond spelen; onze fanatieke leden maken daar graag gebruik van. De meesten spelen een vaste avond in de week. Op de speelavonden zijn begeleiders of trainers aanwezig voor instructie, ondersteuning en verbetering van het spelniveau. Nieuwe leden die voor het eerst badmintonnen, krijgen begeleiding.

Waar kan er gespeeld worden?

Bavio speelt op verschillende dagen in twee sporthallen: De Vaart en De Beuk.

Maandagavond:

De Vaart

De Vaart

 Koggenland 88
1447 CN
Purmerend
tel. 0299-642 566

Woensdagavond en thuiswedstrijden in de competitie:

De Beuk

De Beuk

 Van IJsendijkstraat 365
1442 LB
Purmerend
tel. 0299-428 925

 

Baanindeling

Om duidelijkheid te verschaffen over de indeling van de speelvelden neem je een kijkje op onderstaande afbeeldingen van de baanindelingen. Verder kan je nog een kijkje nemen bij de spelregels. Want badminton is een leuk spel, maar het is wel handig als je de spelregels kent!

Baanindeling De Beuk

De baanindeling